Hidroizolatii de TOP 

Austrodach Profile execută hidroizolații specializate pentru terase, tancuri de apă, subsoluri și fundații, folosind doar cele mai noi și eficiente tehnologii. Performanța tehnologică în exploatare este esențială, iar echipa noastră oferă doar soluții de top.

Servicii prestate

Hidroizolatii

Terase,  tancuri de apă, subsoluri şi fundaţii

Acoperisuri

Tabla sistem dublu falt, tablă profilată, solzi metalici,  tiglă ceramică sau beton etc.

Inchideri hale

Sistemul panourilor sandwich sau al faţadelor ventilate.

Injectari

Pentru fisuri la structurile portante si neportante de beton degradate

Cere o oferta de pret 

Proiecte

Orice proiect se poate bucura de soluțiile Austrodach Profile S.R.L., indiferent de dimensiune / Indiferent de cât de mare este, orice proiect poate profita de soluțiile companiei noastre.

Indiferent de anvergura proiectului, Austrodach oferă cele mai bune tehnologii pentru o exploatare în timp eficientă și performantă. Cu sistemele Austrodach proiectele sunt realizate la cele mai înalte standarde, pentru a beneficia de o viață lungă și lipsită de incidente.

 

Cu atât mai mult, fiecare proiect în parte beneficiază de un studiu atent și o ofertă proprie.
Astfel, sistemele Austrodach sunt personalizate după fiecare nevoie în parte.

Ani de experienta

Proiecte finalizate

Proiecte finalizate

Împiedicarea infiltrațiilor meteorologice asigură atât o exploatare fără incidente cât și confortul de lungă durată al utilizatorilor. În cadrul proiectului Austrodach a furnizat soluțiile tehnice atât pentru hidroizolare cât și pentru tinichigerie.

Nimic nu spune reziliență în timp mai bine decât o structură exploatată în fiecare moment. Pasajul Rutier Ploiești Vest se bucură de sisteme performante de hidroizolare și redirecționare a apelor meteorologice, pentru o bună funcționare în timp.

Atât acoperișul cât și fațada unei clădiri pot fi posibile surse de infiltrații.

Prin conformarea sistemelor Austrodach Profile la cerințele proiectului, acesta se bucură de o eficiență sporită și de lungă durată.

In piata de peste 15 ani

Cu o istorie de peste 15 ani cât și un parteneriat continuu cu specialiștii din domeniu, Austrodach este o alegere evidentă pentru lucrările care necesită o calitate de execuție superioară.

Specialiștii noștri au beneficiat de o formare profesională de lungă durată, alături de materiale și soluții de top, dovedită de-a lungul multor proiecte.

Fiecare lucrare nouă reprezintă o provocare de a duce tehnologia un pas mai departe.

Cere oferta de pret:

Hai sa

construim ceva impreuna!

 

Echipa noastră îți stă mereu la dispoziție pentru a găsi împreună oferta care se potrivește proiectului tău, analizând atât criteriile tehnice cât și financiare. Împreună construim viitorul!

Hidroizolații specializate pentru fiecare proiect și destinație în parte

Performanța hidrologică a proiectelor este esențială pentru a preveni deteriorări și daune cauzate de acțiunea în timp a apei de infiltrație. Soluțiile Austrodach garantează o performanță optimă, pentru a crește durata de viață și reziliența în timp a elementelor construite.

Acoperișuri performante

O închidere superioară performantă a oricărei construcții este fundamentală, iar Austrodach oferă tehnologii moderne și stratificări performante pentru a garanta o exploatare de lungă durată.

Încideri hale industriale

Austrodach oferă soluții personalizate pentru spațiile de mare anvergură, pentru a garanta o eficiență tehnică sporită

Tinichigerie

Produsele și sistemele folosite îndeplinesc cerințele pentru o performanță superioară, pentru a asigura atât utilitate cât și un aspect plăcut proiectelor

Injectari structurale, reparații si restaurări

Orice clădire poate suferi deteriorări în timp care să-i afecteze atât durata de viață cât și posibilitatea de exploatare. O intervenție corectă și la momentul potrivit poate să vă readucă imobilul la viață și să îl asigure împotriva viitoarelor deteriorări.

Parteneri

Contact

7 + 8 =

AUSTRODACH PROFILE S.R.L.

Str. Nasaud, Nr. 26, Etj. 1, Sector 5, Cod Postal, 052067, Bucuresti